logo
Jouw leven, jouw afscheid
Johannus Wiersma

"Ik ben nu de oudste in de lijn en dat zet je wel aan het denken. Ik wil iets meer nalaten dan een urn. Daarom maak ik samen met mijn vrouw al plannen over onze uitvaart."

Een overlijden, en dan?

Er zijn een diverse zaken die moeten worden geregeld zodra iemand is overleden. Zo moet het overlijden officieel worden vastgesteld door een arts door middel van de ‘verklaring van overlijden’, zal achterhaald moeten worden of er een uitvaartverzekering is en of de overledene wensen had ten aanzien van zijn of haar eigen uitvaart (wilsbeschikking). Vervolgens komt u in korte tijd voor een heleboel beslissingen te staan – en dat is niet altijd gemakkelijk. Wilt u de geruststelling dat alles méér dan goed geregeld wordt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en bel (071) 341 23 15.

Samen keuzes maken

Wat is de beste of mooiste plek om uw familielid, geliefde of vriend(in) op te baren? Wat voor rouwkaarten wilt u versturen? Kiest u voor begraven of cremeren? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe zorgen we ervoor dat de uitvaart symbool staat voor het leven van degene van wie u afscheid neemt? Wij nemen hierbij de regie en helpen u op een betrokken en integere manier door al deze beslissingen heen. Niet alleen praktisch, maar vooral ook met inspiratie, ingegeven door het leven van uw familielid, geliefde of vriend(in).

Zelf betekenis geven aan het afscheid

Door zelf inhoud en sfeer te geven aan het afscheid van iemand die u lief was, geeft u een afscheid op bijzondere wijze betekenis. Daarmee doet u niet alleen op een intense manier recht aan het leven uw familielid, geliefde of vriend(in), maar u helpt er ook uzelf en andere nabestaanden mee. Want een bijzonder afscheid wordt een waardevolle herinnering, die u enorm tot steun kan zijn bij het verwerken van uw verdriet. U zult zien dat u met onze begeleiding tot heel veel in staat bent. Uiteraard helpen wij u waar we maar kunnen. Ook als u graag rituelen toe wilt voegen aan de uitvaart.

U kunt ons dag en nacht bereiken op nummer: (071) 341 23 15