logo
Jouw leven, jouw afscheid
Martijn Swaan

"Bij ons op de sociëteit praten we nog wel eens over ons leven en de dood. Over de manier waarop we afscheid willen nemen en begraven willen worden."

Een eigen afscheid

Uitvaartonderneming Schellingerhout wil ervoor zorgen dat een uitvaart past bij iemands levenswijze. Daarom werken we samen met u aan een uitvaart die de symboliek weergeeft van het leven van uw familielid, geliefde of vriend(in). Tegelijkertijd houden we ook oog voor de behoeften van de nabestaanden; kinderen gaan bijvoorbeeld op een heel andere manier met verdriet om dan volwassenen. Zo komen we tot een geheel ‘eigen’ afscheid - en daarin is veel meer mogelijk dan u wellicht op het eerste gezicht denkt.

Begeleiding naar een unieke uitvaart

Natuurlijk wilt u op een mooie manier afscheid nemen van uw geliefde, familielid of vriend(in). Maar u moet dat regelen op een moeilijk moment, in die paar dagen tussen overlijden en uitvaart. Vanzelfsprekend ondersteunen wij u bij de verplichte en logistieke voorbereidingen. Maar we helpen u ook bij het realiseren van de ideeën die u heeft voor het afscheid , bij het op papier zetten van uw verhaal als u dat zelf moeilijk vindt en bij het toepassen van eventuele rituelen in de uitvaart. Net wat nodig is om tot een afscheid te komen dat past bij het leven van degene die overleden is én bij de gevoelens van u als nabestaande.