logo
Jouw leven, jouw afscheid
Sjaan

"Straks wil ik - net als nu - onderdeel zijn van dit landschap. Ik heb mijn vriendinnen al gevraagd of ze mijn as over de eerste duinrij willen uitstrooien."

Praktische zaken na de uitvaart

Als u het leven van uw geliefde, familielid of vriend(in) waardig af heeft gesloten met een bijzonder afscheid, dan gaat uw leven daarna verder. Hoe moeilijk dat soms is. U zult ook allerlei praktische zaken moeten regelen. Denk hierbij aan het ontruimen van een woning, opleveren van een huurhuis, opzeggen van verzekeringen en abonnementen, enzovoort. En dat terwijl u daar emotioneel misschien nog niet aan toe bent. Daarom komen wij na de uitvaart bij u langs om te bezien waar wij u bij kunnen ondersteunen.

Rouwverwerking

Sommige mensen hebben veel baat bij hulp bij rouwverwerking. Ook daarbij kunnen wij u aan de juiste begeleiding helpen. Ook als het om gespecialiseerde begeleiding gaat, zoals rouwverwerking na een zelfmoord of rouwverwerking bij kinderen. Na de uitvaart zullen wij u hier verder over informeren.

Wilt u meer weten over onze nazorg, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 341 23 15 of stuur een e-mail naar kantoor@schellingerhout.nl

Afwikkeling van de nalatenschap

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat vaak onnodig kosten worden gemaakt. Daarom helpen wij u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning.

Onze online Checklist na Overlijden biedt u een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is.

Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamenten register.

Inloggen

Nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen.