logo
Jouw leven, jouw afscheid
Truus van Haveren

"Ik wil straks een eenvoudige begrafenis en wat er dan van mijn spaarcentjes over blijft, is voor het goede doel. Als ik straks voor onze schepper sta wil ik het een beetje goed gedaan hebben."

Een aanpak die aanspreekt

Uitvaartonderneming Schellingerhout is al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Koudekerk / Alphen aan den Rijn. Inmiddels reikt ons werkgebied echter tot ver buiten dit gebied. Dat komt omdat steeds meer mensen zich aangesproken voelen door de specifieke aanpak die wij voorstaan bij het regelen van een uitvaart: iedereen verdient een uniek en eigen afscheid, geheel in de stijl van iemands leven. In de dagen tussen overlijden en uitvaart zult u vooral contact hebben met Erik Schrama, eigenaar van Schellingerhout.

Alles voor een bijzondere uitvaart

Als u straks terug kunt kijken op een bijzondere uitvaart, geeft u dat veel steun in de tijd na het afscheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u helemaal op uw eigen manier vorm en inhoud kunt geven aan een uitvaart. Daarom geldt bij Schellingerhout: alles is mogelijk, behoudens door de wet of door de praktijk beperkt. Van traditioneel tot nog nooit vertoond en vanuit iedere levensovertuiging. Wij zijn er voor u om uw ideeën te realiseren. En dat kunnen we waarmaken dankzij onze jarenlange ervaring.