logo
Jouw leven, jouw afscheid
Loesewies

"Ik ben gisteren weer op het graf van mijn moeder geweest. Het was precies zes maanden geleden dat zij is overleden. Zij heeft daar een rustplekje samen met mijn vader."

Over rouwen

Als u afscheid hebt moeten nemen van iemand die u lief was, dan kan dat heel veel pijn doen. Hoe die pijn zicht uit, is voor iedereen anders. Boosheid, onzekerheid, depressiviteit, intens verdriet: het zijn allemaal gevoelens waar u mee te maken kunt krijgen. Sommigen hebben ook last van lichamelijke klachten, zoals vermoeidheid of hartkloppingen. Veel mensen kunnen zichzelf goed redden in hun rouwproces. Anderen zullen baat hebben bij wat extra hulp in de vorm van rouwbegeleiding.

Rouwbegeleiding via Schellingerhout

Rouwbegeleiding kan op veel manieren. Tijdens individuele gesprekken, maar ook in een werkomgeving, bijvoorbeeld als een collega (plotseling) is komen te overlijden. Er zijn ook specifieke vormen van begeleiding, zoals bij rouw na een zelfmoord of rouw bij kinderen. Wij helpen u graag aan de juiste contactpersoon.

Wilt u meer weten over rouwbegeleiding, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (071) 341 23 15 of stuur een e-mail naar kantoor@schellingerhout.nl